Foto: Bibben-FrP

Vi jobber for løsning

Jeg beklager at KrF mener det ikke er grunn til å gå videre med budsjettforhandlingene, sier Harald Tom Nesvik. Han synes det er trist at Venstre valgte å bryte forhandlingene tidligere denne uken.

29. november valgte Venstre å bryte forhandlingene med regjeringspartiene om statsbudsjettet for 2017. Finansdebatten går i Stortinget 5. desember.

- Vi har strukket oss langt for å gi Venstre et godt tilbud, med betydelig forsterket innsats på klima, miljø, utdanning, teknologi og forskning. At de likevel velger å bryte er trist. Både innbyggere og næringsliv har behov for forutsigbarhet og stabilitet, sier Nesvik.
Han understreker at det aldri var noe tema for Fremskrittspartiet å forhandle om den såkalte bilpakken.

- Både statsministeren og finansministeren har vært tydelige på at den pakken setter rammene for hvor langt det er forsvarlig å gå, sier Nesvik.

Budsjettarbeidet fortsetter
- Jeg beklager at KrF mener det ikke er grunn til å gå videre med budsjettforhandlingene. Vi er nå på oppløpssiden og må jobbe videre for å finne løsninger, sier parlamentarisk leder i FrP, Harald T Nesvik.

I går, onsdag, valgte KrF å meddele at de ikke ser noen grunn til å gå videre med forhandlingene med regjeringspartiene om statsbudsjettet for 2017. Tirsdag brøt Venstre forhandlingene. Finansdebatten går i Stortinget 5. desember.

- Vi har strukket oss langt. Det er trist at vi har en uavklart situasjon nå når helgen nærmer seg. Vi leter etter muligheter for å finne en løsning. Både innbyggere og næringsliv har behov for forutsigbarhet og stabilitet, sier Nesvik.

Innsatsen for å gi landet et statsbudsjett for 2017 fortsetter.

- FrP ønsker et flertall bak regjeringens budsjett og jobber videre for å sikre et godt statsbudsjett for landet