Siv Jensen. Foto.

Foto: FrP - Bjørn Inge Bergestuen

Medlemstallet vokser

Siden midten av mars har FrP fått over 5 000 nye medlemmer. – En tydelig beskjed om støtten til FrP, sier Siv Jensen.

– Dette er rekordmange innmeldinger til Fremskrittspartiet. Jeg er svært glad for at så mange melder seg inn og støtter oss, sier partileder Siv Jensen.

Hun forteller at Fremskrittspartiet opplever stor støtte.

– Medlemmer oppgir ikke årsaken til at de melder seg inn, men det er naturlig å koble det høye antallet nye medlemmer med situasjonen rundt Sylvi Listhaug og debatten om norsk innvandringspolitikk, sier Jensen, og avslutter:

– Vi opplever stor støtte for vår politikk, og jeg tror folk flest mener at vi må kunne snakke om de vanskelige sakene. De begynner å bli lei av debatten om debatten. For FrP vil det alltid være politikken som er det viktigste. Vi skal fortsette å jobbe for en streng innvandringspolitikk, lavere skatter og avgifter, flere og bedre veier, varm eldreomsorg og kortere helsekøer.

Fremskrittspartiet hadde ved utgangen av fjoråret 14 585 betalende medlemmer.

Vil du bli med på laget? Meld deg inn her: www.frp.no/innmelding