Foto. Sylvi Listhaug

Foto: Elin Eike Worren

Sylvi er tilbake!

– Jeg er veldig glad for å få Sylvi Listhaug tilbake i regjering. Hun er en av landets mest populære og modigste politikere og hun vil stå på for å sikre FrP gjennomslag i regjeringen, sier Siv Jensen.

Fredag ble det klart at Sylvi Listhaug blir ny eldre- og folkehelseminister. Partileder Siv Jensen er glad for å ha Sylvi tilbake i regjeringen.

– FrP har store ambisjoner for eldreomsorgen. De eldre er en ressurs for landet og fortjener en verdig og trygg alderdom. Sylvi vil kjempe for at de eldre skal få god mat, valgfrihet i tjenestene og at vi setter nye rekorder i bygging av sykehjemsplasser, sier Jensen.

Listhaug overtar etter Åse Michaelsen, som har vært del av regjeringen siden statsrådsposten ble opprettet i januar 2018.

– Jeg vil takke Åse Michaelsen for den gode innsatsen hun har gjort som eldreminister. Hun har vært historisk som landets første eldreminister og har startet arbeidet med å reformere eldreomsorgen gjennom «Leve hele livet», sier Jensen.