Foto. Siv Jensen

Foto: Bjørn Inge Bergestuen - FrP

Ønsker Siv ved roret

FrPs valgkomité foreslår gjenvalg for partileder Siv Jensen for en ny 2-årsperiode.

– Siv Jensen er en svært god partileder. Vi er samlet om at Siv ønskes som vår partileder også i tiden fremover, sier Bente Thorsen, som er leder av FrPs valgkomité.

Alle deler av organisasjonen representert

I tillegg til partilederen, er også tre sentralstyremedlemmer på valg på årets landsmøte. Til disse vervene innstiller valgkomiteen Ketil Solvik Olsen (Rogaland), Ronny Berg (Finnmark) og Jon Engen-Helgheim (Viken).

Som varamedlemmer innstiller valgkomiteen på følgende i nummerert rekkefølge: Johan Aas, Tom Staahle, Kristoffer Nagell-Dahl, Bjørnar Laabak

– Dette er et sentralstyre som har lang og viktig erfaring fra ulike deler av politikken. Vi mener dette er et godt sentralstyre inn mot en viktig valgkamp hvor FrP skal få høyere oppslutning for våre politiske løsninger for en enklere hverdag for folk flest, sier Thorsen.

Revisor

RMS Norge AS

Revisjonskomite

Leder Gustav Bahus
Medlem Dagfinn Olsen
Medlem Svein Erik Indbjo
Varamedlem Morten Kolbjørnsen

Innstillingene blir behandlet på FrPs landsmøte 17. oktober 2020.

Valgkomiteen er sammensatt av én representant fra de fem fylkene som hadde høyest oppslutning ved stortingsvalget i 2017. Valgkomiteen har bestått av Frank Sve, Bente Thorsen, Odd Eilert Persen, Eivind Stene og Liv Gustavsen. Christian Eikeland og Ole Johan Lakselv har vært varamedlemmer.