Fiskeriministeren besøkte selvsagt FrP-standen under Husøydagan. Fra venstre Harald T. Nesvik, Marita Olsen, Tonni Nylund, Heidi Isaksen, Hege Bakken Karlsen.

Foto: Tonni Nylund

Topp stemning og gode debatter på Husøyd...

Topp stemning og gode debatter preget årets Husøydager. Rikspolitisk debatt direktesendt på NrK og Folkebladet-TV med blant andre fiskeriminister Harald T. Nesvik, og ...

Stortingsrepresentant Bengt Rune Strifeldt og fylkestingskandidat Tom Erik Forså besøkte også Husøy i helga. Her i samtale med Line Miriam Haugan, Torkel Johnsen, og Heidi Isaksen i Senja FrP.Ordførerkandidat for Senja FrP, Line Miriam Haugan, i debatt på HusøyFiskeriminister Harald T. Nesvik i debatt på HusøyHusøydagan, ofte omtalt som Nord-Norges svar på Arendalsuka, kunne i år markere 30-års jubileum med offisiell åpning av ordfører i Lenvik, Geir Inge Sivertsen (H). Det er ikke få rikspolitikere som har gjestet Husøydagan siden det for alvor ble en arena å regne med under EU-debatten i 1994. Aktuelle temaer som opptar folk og næringsliv i Nord-Norge, som fiskeripolitikk og samferdsel, er som regel alltid på agendaen. I tillegg har det ved de siste kommune- og fylkestingsvalgene også vært lokale og regionale debatter. I år var det ni ordførerkandidater som debatterte i forbindelse med kommunevalget i nye Senja kommune. Her gjorde ordførerkandidat Line Miriam Haugan en glimrende jobb for Senja FrP.