Foto av Arnt Erik Gangås.

Foto: FrP

FrP vil beholde nærskolene

– Askøy FrP vil ikke legge ned noen nærskoler og sier derfor klart og tydelig NEI til byvekstavtalen, sier Arnt Erik Gangås.

I vår har vi sett og lest i media om AP-ordfører Terje Mathisen sin iver etter å få signert byvekstavtalen.

Askøy FrPs 2. kandidat og skolepolitiske talsmann, Arnt Erik Gangås, mener Arbeiderpartiet er desperate etter inntekt for å rette opp i en skakkjørt kommuneøkonomi.

Byvekstavtale betyr nedlegging av nærskoler

Gangås understreker at problemet er at det ikke hjelper med penger inn når man ser hva som må ut igjen.

– Byvekstavtalen vil være svært ødeleggende for Askøy og utviklingen av hele øyen. Signeres denne avtalen vil krav om ytterlige sentralisering komme, som betyr helt enkelt at flere nærskoler vil måtte legges ned, sier Gangås, og utdyper:

– Ta Hanøy for eksempel, i og med at dette er skolegrensen dagens ordfører sokner til. Signeres denne avtalen, er det høyst sannsynlig at Hanøy skole legges ned som en konsekvens. Det samme vil kunne skje med Davanger, sier Gangås.

FrP sier NEI til byvekstavtalen

Gangås har en tydelig oppfordring til alle askøyværingene som stemmer ved årets lokalvalg:

– Før man går til stemmeurnene bør innbyggerne på Askøy spørre seg om de vil beholde nærskolene de sokner til. Ønsker man det, bør man forsikre seg om hva partiet man stemmer på vil med byvekstavtalen, sier Gangås, og avslutter:

- Stemmer man på de som er for byvekstavtalen, kan Hanøy og Davanger skole forsvinne. Askøy FrP sier klart og tydelig NEI til byvekstavtalen, avslutter Gangås.


I dette intervjuet kan du bli bedre kjent med Arnt Erik Gangås.