Eple med bilde av fjord fra landsmøtesalen. Foto.

Foto: FrP

Slik bidrar du i valgkampen

Dette kan du gjøre for å sikre et godt valgresultat for FrP.

Vi rykker stadig nærmere høstens valg, og FrP er avhengige av både økonomiske og menneskelige ressurser for å spre budskapet til velgerne og gjøre et best mulig valg. Dette kan du gjøre for å bidra.

Forny medlemskapet i dag
Vi minner om at alle medlemmer har mottatt faktura for innbetaling av medlemskontingenten. Nå er tiden inne for å fornye medlemskapet.

Som betalende medlem får du muligheten til å delta på spennende aktiviteter. Samtidig får du stemmerett og er valgbar til verv dersom du selv ønsker å være aktiv. Betaler du kontingent får du også magasinet Fremskritt i posten.

Vi har gått over til et nytt system som gjør at e-posten ikke ser ut slik den har gjort tidligere, og gjør oppmerksom på at det vil stå «Autoinvoice Transactions» i avsenderfeltet.

Kontakt lokal- og fylkeslag
Dersom du ønsker å bidra i valgkampen, kan du ta kontakt med lokal- eller fylkeslaget du tilhører.

Hva du ønsker å bidra med, er opp til deg, og oppgavene i en valgkamp er varierte. Du kan for eksempel stå på stand og møte velgerne, delta i postkasseaksjoner eller steke vafler dersom du ønsker det.

Kontaktinformasjon finner du på www.frp.no, under fanen «Ditt fylke».

Støtt oss
Du kan også gi et valgfritt beløp til Fremskrittspartiet, gjennom fanen «Støtt oss» på våre nettsider.

Vi har fått til mye i regjering, samtidig som mye arbeid fortsatt gjenstår. For å fortsette dette arbeidet, og skape en enklere hverdag for folk flest, er vi avhengige av støttespillere.

For ordens skyld gjøres du oppmerksom på at personer eller bedrifter som gir over 35 000 kroner i løpet av ett år, rapporteres inn til SSB og at deres navn blir gjort offentlig tilgjengelig.

Ta kontakt med oss på frp@frp.no eller telefon 23 13 54 00 dersom du har spørsmål.

Lik og del
Vi oppfordrer deg til å følge med og dele informasjon i sosiale medier fra www.frp.no og våre facebooksider. Sammen når vi mange!

Med få måneder igjen til valgdagen går vi inn i en spennende tid. Du kan hjelpe oss å sørge for flest mulig stemmer slik at vi kan jobbe videre for å skape en enklere hverdag for folk flest. Ditt bidrag teller.