Bamble FrP griller på Wrightegaarden i Langesund.
I fjor sommer ble vi spurt om vi kunne delta, men da var vi såpass opptatt med valgkamp at vi måtte takke nei.
Mat har vi laget før, men det er bare Bård som tidligere har konkurrert i matlaging gjennom sin deltakelse i "Camp Kulinaris".
Ellers består laget av Anne Thommesen Flølo med over 40 års erfaring i bransjen, de fleste av dem som eier og driver av Telemarksvingen Veikro, og Petter Jørgensen som har et kokkefagbrev på kjøkkenveggen hjemme.
Det blir spennende å delta i "Longbay Barbeque Championship". Her er det et strengt krav om at det ikke skal benyttes gassgrill, og ingen mat kan tilberedes i forkant.
Vi satser på gode oppskrifter (som vi ikke skal røpe ennå), godt humør, og ikke alt for mye tennvæske.
Publikum kan kjøpe billetter som både sikrer smaksprøver fra alle deltakende lag, og gir anledning til å stemme på den maten de liker best.