Akershus
Foto. Hans Andreas Limi

Hans Andreas Limi

Bosted: Bærum
Komité: Utenriks- og forsvarskomiteen
Pressebilder: https://fb.st/3cl7y7

Jeg er gift, har tre barn og ett barnebarn, og jobbet med eiendoms- og næringsutvikling før jeg ble valgt inn på Stortinget i 2013. På fritiden er jeg bilentusiast og ivrig hobbysnekker. Mine hjertesaker er valgfrihet, like muligheter og forenkling. Det må selvsagt sees i kombinasjon med et velfungerende sikkerhetsnett som fanger opp dem som ikke har egne ressurser – det er en viktig verdi i det norske samfunnet at vi tar vare på de svake. Jeg er opptatt av lavere skatter og avgifter, særlig for å gi næringslivet gode rammebetingelser slik at de kan fortsette å investere og skape arbeidsplasser.

Følg meg gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/HansAndreasLimi    

+ vis mer
x
Akershus
Foto. Himanshu Gulati

Himanshu Gulati

Bosted: Lillestrøm
Komité: Justiskomiteen
Pressebilder: https://fb.st/uazn7s

Jeg har jobbet som statssekretær ved Statsministerens kontor, og har tidligere vært formann i Fremskrittspartiets Ungdom (FpU). På fritiden liker jeg å reise og stå på slalåm. Jeg vil jobbe for en enklere hverdag for folk flest i Akershus.

Min hjertesak er bekjempelse av terroren vi ser sprer seg i verden rundt oss. Vi må slutte å være naive i møte med trusselen terror og ekstrem islamisme utgjør. For å beskytte Norge og våre innbyggere, bør vi ha generell bevæpning av politiet og sørge for å styrke PSTs ressurser, i tillegg til å ta vår del av ansvaret for å bekjempe IS. Det handler om trygghet.

+ vis mer
x
Akershus
Foto. Kari Kjønaas Kjos

Kari Kjønaas Kjos

Bosted: Lørenskog
Komité: Kommunal- og forvaltningskomiteen
Pressebilder: https://fb.st/b7thf7

Jeg er gift, har to voksne barn og tre nydelige små barnebarn. I dag leder jeg Helse- og omsorgskomiteen på Stortinget. Hele livet har jeg vært opptatt av enkeltmennesker, rettferdighet og valgfrihet. Mine to viktigste saker har vært opptrappingsplanen for rus og innføringen av retten til brukerstyrt personlig assistent (BPA). Mitt viktigste arbeid for neste periode blir å lage en opptrappingsplan for psykiske helse - barn og unge.

Følg meg gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/karikjonaaskjos

+ vis mer
x