Rogaland
Foto. Solveig Horne

Solveig Horne

Bosted: Sola
Komité: Justiskomiteen
Pressebilder: https://fb.st/6uqbzu
+ vis mer
x
Rogaland
Foto. Roy Steffensen

Roy Steffensen

Bosted: Ålgård
Komité: Utdannings- og forskningskomiteen
Pressebilder: https://fb.st/2ylyf2

Som stortingsrepresentant verdsetter jeg at mennesker er forskjellige, tar forskjellige valg og lever annerledes enn hva jeg selv ville gjort. Mitt mål er å flytte mest mulig makt fra politikere og byråkrater, og jeg vil at flere avgjørelser skal tas av den enkelte.

Jeg er selv samboer og småbarnspappa, men jeg tror ikke jeg vet hva som er best for alle andre familier fordi om. Jeg har tro på at du vet bedre enn meg hva som er best for deg og din familie, og derfor mener jeg du skal få bestemme mer over eget liv, egen eiendom og egne penger. 

Følg meg gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/roysteffensen

+ vis mer
x
Rogaland
Foto. Terje Halleland

Terje Halleland

Bosted: Ølensvåg
Komité: Energi- og miljøkomiteen
Pressebilder: https://fb.st/ivhelx

Som lokal- og regionalpolitiker har jeg arbeidet for en enklere hverdag for folk flest i snart 20 år. Av de tingene som jeg gjerne er mest stolt av, er alle de enkeltpersonene som jeg har fått hjulpet, støttet og veldig ofte bidratt til å finne løsninger for. Nå reiser jeg gjerne til Stortinget som din representant, og fortsetter det arbeidet som FrP har gjort i regjering. Vi skal bygge veier, gi tilgang på nye letearealer, redusere skatter og avgifter, redusere bompenger og ikke minst forenkle hverdagen for folk flest.

Jeg vil videre arbeide for å sikre E134 som hovedtrasé mellom Øst- og Vestlandet, sikre drift av flyplassen som alternativ til Avinor, sikre finansiering av nytt sykehus i Haugesund, i tillegg til den viktigste saken av alle: Å sikre våre eldre en verdig alderdom.

Følg meg gjerne på Facebook: www.facebook.com/TerjeHallelandFrP

Twitter: @TerjeHalleland

+ vis mer
x