Foto. Kjetil Løset

Foto: Pressebilde TV2

Ny kommunikasjonssjef i Fremskrittspartiet

Fremskrittspartiets stortingsgruppe har ansatt politisk reporter Kjetil Løset som ny kommunikasjonssjef.

– Kjetil Løset en av Norges mest meritterte og erfarne politiske reportere, og jeg er svært tilfreds med å få han på laget, sier parlamentarisk leder Siv Jensen.

Løset har vært ansatt i TV2 i 22 år og er utdannet journalist fra Volda.

– Jeg har vært heldig å få jobbe med politisk journalistikk i store deler av mitt yrkesliv. Nå får jeg en unik mulighet til å oppleve politikken fra innsiden, samtidig som jeg får benyttet min kompetanse på kommunikasjon, strategi og analyse på en ny måte. Det gleder jeg meg veldig til.

Løset viser til at det fortsatt er uavklart når han tiltrer, og at dette blir avklart med nåværende og kommende arbeidsgiver så raskt som mulig.

– Det er selvsagt vemodig å forlate gode kolleger og venner i TV2, men samtidig ser jeg frem til nye og spennende faglige utfordringer på innsiden av politikken.

Siv Jensen viser til at dette er en formidabel styrking av Fremskrittspartiets mannskap, og gleder seg til å samarbeide med Løset.

– Med Løset får vi en av Norges beste kommunikasjonseksperter med på laget. Det er litt over et år til et svært viktig stortingsvalg, hvor målet vårt er å sørge for at politikken som føres de neste årene får et tydelig FrP-stempel. Vi kunne ikke ansatt en mer kompetent og dyktig kommunikasjonssjef, og jeg gleder meg veldig til å starte samarbeidet, sier Jensen.

Løset opplyser at han med umiddelbar virkning, etter eget ønske og avtale med TV2, ikke utfører arbeidsoppgaver som omhandler kanalens dekning av norsk politikk.